ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


 

Λεωνίδας Μπατσολάκης & Σια Ε.Ε. 
Γενικές Επισκευές Πλοίων - Ναυπηγικές Εργασίες - Πειραιάς Αττική

Με σχεδόν πενήντα χρόνια παρουσίας,  η εταιρεία μας, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ, η οποία εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις,
 στον  Άγιο Ιωάννη Ρέντη, από γενιά σε γενιά συνεχίζει με συνέπεια και μεράκι να δραστηριοποιείται στη ναυπηγική, αναλαμβάνοντας ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών.

 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρίας, με τη συνδρομή σύγχρονου φορητού και εργοταξιακού εξοπλισμού, μπορεί να φέρει σε πέρας κάθε είδους επισκευαστική εργασία πλοίου ή βιομηχανικής εγκατάστασης, εγγυόμενο την άμεση και ταχεία αποπεράτωση των αναγκαίων εργασιών.

Μεταξύ των εργασιών αυτών περιλαμβάνονται :

    • Κάθε φύσεως ελασματουργικές και σωληνουργικές εργασίες πλοίων.
    • Επισκευές λεβητών, ανατουμπώσεις.
    • Εργασίες δεξαμενισμού.
    • Διάφορες μεταλλικές κατασκευές , όπως κοχλίες μεταφοράς φορτίου, δεξαμενές αποθήκευσης, σκάλες αλουμινίου κ.α.
    • Αποστολές και εργασίες στο εξωτερικό ή εν πλω, για εκτέλεση επισκευών όλων των παραπάνω περιπτώσεων.

 

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι μηχανικοί μας, με την πολυετή πείρα και γνώση που διαθέτουν, είναι ικανοί να φέρουν άψογα αποτελέσματα, ακόμα και στη πιο απαιτητική εργασία.
Η συνέπεια, το πάθος και η πείρα στην εργασία μας, έχουν σαν αποτέλεσμα τη συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες σε εσωτερικό και εξωτερικό.
Η μονάδα επισκευών και μετασκευών της εταιρίας μας είναι εξοπλισμένη με υλικοτεχνικά μέσα που της παρέχουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνει κάθε είδους εξειδικευμένες εργασίες, τόσο στη θάλασσα, όσο και στη ξηρά.


Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιητικό BVQI ( Bureau Veritas Quality Insurance ) ISO 9001: 2015